otrdiena, 2011. gada 15. marts

BMW X6

Jaunais BMW X6 ir pasaules pirmais Sports Activity Coupé auto. Tas apvieno lielas BMW kupejas tipa automašīnas veiklumu, izpildījumu un atlētisko dizainu ar SAV paaugstināto sēdēšanas līmeni. Jau atkal BMW ir radījis pilnīgi jaunu automašīnas koncepciju. Turklāt BMW X6 piedāvā divus debitantus: standartaprīkojumā iekļauto Dinamisko izpildījuma vadību (Dynamic Performance Control) un jauno Twin Turbo V8 benzīna dzinēju ar augstās precizitātes iesmidzināšanu – visefektīvākais dzinējs savā klasē


BMW X6 ir sportisks un veikls jaunpienācējs BMW X sērijā. Sānu skats parāda BMW Coupé elegantās proporcijas. Jumta līnija slaidā lokā plūst lejup uz automašīnas aizmuguri.










Dzinējs 

Cilindri/vārstiV/8/4
Tilpums ccm4395

Svars kg 

Svars bez kravas atbilstoši ES normām2265
Maksimālais pieļaujamais svars2840
Pieļaujamā slodze650
Pieļaujamā ass slodze (priekšā/aizmugurē)1400/1520

Jauda

Maks. ātrums (km/h)250
Paātrinājums 0 – 100 km/h (sek.)5,4
Paātrinājums 0 – 1 000 m (sek.)24,6

Degvielas patēriņš

Pilsētā (l/100 km), xDrive17,6
Ārpus pilsētas (l/100 km)9,5
Kombinētais (l/100 km)12,5
CO2 izmeši (g/km)299
Apt. degvielas tvertnes tilpums (l)85










BMW X6 salons akcentē aktīvo dzīvesstilu ar funkcionāli detalizētiem risinājumiem, kas veidoti atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Plaša materiālu izvēle (piemēram, alcantara ādas apšuvuma opcija) un salona dekors piedāvā daudzpusīgas augstas kvalitātes kombināciju iespējas. Papildaprīkojumā piedāvātajam mērinstrumentu paneļa un durvju ekskluzīvās ādas apšuvumam* ir īpašs polsterējums, papildus uzlabojot tā īpašības.


Braukšana krēslas un ausmas stundās vai diennakts tumšajā laikā tagad kļuvusi drošāka. BMW papildaprīkojuma Night Vision opcija samazina stresu par cilvēku vai dzīvnieku pamanīšanu sliktas redzamības apstākļos, parādot tos ar infrasarkanās kameras palīdzību uz Vadības displeja. Līdz pat 300 metru rādiusā Night Vision aparatūra uztver termisko starojumu ārpus lukturu izgaismotā laukuma, dodot jums vairāk laiku reakcijai un paaugstinot drošību. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru